" Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε τη μέρα του γάμου ή της βάπτισης σας με πλήρη ευχαρίστηση και χωρίς καμία ανησυχία "

" Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική - Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας "

ο Μύλος "πέτρινο"

 Καλωσορίσατε στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Από τη στιγμή που αποφασίζετε να μοιραστείτε τις ζωές σας με αυτόν τον έναν ιδιαίτερο άνθρωπο ή να δώσετε το πρώτο βήμα στη θρησκευτική ζωή του παιδιού σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι τέλεια. Εμείς σας βοηθούμε να δημιουργήσετε την τέλεια εμπειρία.

 Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε επιθυμία. Με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία που θα σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις. 
 Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τα πάντα για την ημέρα σας και να σας προσφέρουμε έναν αναλυτικό οδηγό για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη ημέρα. Στο "Μύλο", πιστεύουμε ότι κάθε γάμος και βάπτιση είναι μοναδική και πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ του ζευγαριού ή της οικογένειας.
 Για αυτόν το λόγο, εργαζόμαστε σκληρά για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας και να σας παρουσιάσουμε επιλογές που ταιριάζουν με αυτές.

This image for Image Layouts addon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας και επιδιώκουμε να κάνουμε κάθε γάμο και βάπτιση να ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία και την ποιότητά τους.

Η ομάδα μας έχει πλούσια εμπειρία στη διοργάνωση γάμων και βαπτίσεων, και είναι πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε. Αδιαμφησβήτητα είναι αποτελεσματική, φιλόξενη και επαγγελματική, διασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία χωρίς το παραμικρό άγχος.

Καθώς αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου ή της βάπτισης σας, εσείς μπορείτε να εστιαστείτε στην απόλαυση αυτής της ξεχωριστής μέρας.

Στo χώρο μας, πιστεύουμε ότι κάθε γάμος και βάπτιση είναι μοναδική και πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ του ζευγαριού ή της οικογένειας. Για αυτόν το λόγο, εργαζόμαστε σκληρά για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας και να σας παρουσιάσουμε επιλογές που ταιριάζουν με αυτές.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

ο Μύλος"πέτρινο"προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο περιβάλλον!

Image
Image
Image
Image

Το εστιατόριο
"ο Μύλος",

στην περιοχή Σελλά (Ρίο) έδωσε το όνομά της στο εστιατόριο, που όλοι όμως γνωρίζουν ως Πέτρινο. Ο Μύλος προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο περιβάλλον! Ο χώρος είναι είναι μια μεγάλη, πετρόχτιστη σάλα με τζάκι που κλέβει τις εντυπώσεις και δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ο εξωτερικός χώρος είναι δροσερός και περιτριγυρισμένος από πρασινάδα που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Σε αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον, η οικογένεια Μπαλασόπουλου φτιάχνουν με μεράκι και φαντασία, εκλεκτούς μεζέδες, προσεγμέγμα πιάτα της ώρας, σπέσιαλ μαγειρευτά και δικές του σπιτικές συνταγές. Δοκιμάστε τους νοστιμότατους λαχανοντολμάδες με κρέμα, τη μανιταρόπιτα, καθώς και αρνί και κοτόπουλο τσερέπα, που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Στο Μύλος το φαγητό δημιουργεί αναμνήσεις και οι γεύσεις μνήμες που θα θέλετε να ξαναζήσετε!

© 2024, mylos-petrino